Main menu:

Keresés

 

2014. augusztus
H K S C P S V
« júl    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Cimkék

Adminisztráció

Archívum

Linkek:

BOLHA A FÜLBE - BEMUTATÓ A VÁROSMAJORBAN

Öröm ilyen jó társasággal bohózatot rendezni, különösen nyáron, szabadtéren. A Városmajori Szabadtéri Színpadon július 19-én mutattuk be Feydeau klasszikus darabját. A Fogi Színház a bemutató után országos turnéra viszi az előadást.

FÖLDINDULÁS - új tévéfilm

Még a Pécsváradi Várszínházban mutattuk be először Kodolányi János FÖLDINDULÁS című művét a rendezésemben. Ugyanezen darab nyitotta meg annakidején az Új Színházat. Most a kettő ötvözetéből készült új tévéfilm, melyet eredeti helyszínen, az Ormánságban forgattunk. Ősszel az MTV műsorán.

A képen Bordán Irén, Törtei Tünde, magam és Koncz Andrea.

MOLTO PAVANE - tévéjáték a színdarabból

Incze József játsza Erkelt, Varga Ádám pedig Mahlert abban a két szereplős drámámban, melyet még az Erkel Színház felkérésére tanultak be, aztán jól átvertek minket. De a darab maradt, a színészek tudták, és most így televíziós játék készülhetett belőle. Mégsem volt hiábavaló a munka, sőt. Őszel az MTV műsorán.

LISELOTTE ÉS A MÁJUS -ÚJBÓL MAKEDONIÁBAN

Fiatal, végzős színházi rendező vizsgaelőadása a “Liselotte és a május” újabb makedóniai bemutatója. Az előadás a premier után országos turnéra indul. Remélem, mihamarabb magam is láthatom. Bemutató május 16.

GINA ÉS FIDEL - ÚTBAN A MEGVALÓSULÁS FELÉ

Június 11-én, a budapesti kubai étterem kerti szabadtéri színpadán /Fészek Klub udvara, Kertész utca/ mutatjuk be legújabb darabomat, mely Gina Lollobrigida és Fidel Castro 1974-es, megtörtént havannai találkozását dolgozza fel. Gina szerepében Xantus Barbara - Fidel szerepében Gerner Csaba. Később erről ugyanitt, bővebben.

MONTE CRISTO ÚJRA A BÉKÉSCSABAI KÖZÖNSÉG ELŐTT

Páratlan sikerszériát fut Szomor Györggyel közösen írt musicalünk, a Monte Cristo grófja. Több év, fesztiválok, budapesti nagy szériák - és most ismét a csabai közönség előtt április 15-től.